Tack för kaffet! Frågor på det?

Det är lätt att vara ordförande i en förening där medlemmarna ställer upp och det känns gott att det finns fika-lag som gör smörgåsar och kokar kaffe till alla som vill ha hela vårterminen. Tack till er alla som varit behjälpliga med den bemanningen!

Önskemål kring styrelsearbetet?  Med en dans-vår framför oss är det tex dags att planera inför fredag 3/3 med Charlies orkester. Det kommande årsmötet, tips från medlemmar och andra frågor kommer att tas upp vid styrelsens möte i nästa vecka.  Har du en aktuell fråga så tipsa styrelsen!  Senast onsdag behöver vi ha dina förslag. Hör av dig via mail, framför det när vi ses, ring eller lämna några rader på papper vid kassan…

Är det istället frågor om vem som bör sitta i styrelsen så meddelar du det till Sune Ström eller Lars Filipsson som är föreningens valberedning. Se informationsuppgifter under fliken styrelse.

Tack som sagt och roligt att åter vara igång med dansandet!

Med vänlig hälsning,

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *