Årsmöte 9/4

Alla medlemmar bjuds på en danskväll och enkel fika tisdagen 9/4 då föreningen håller sitt årsmöte.  (Du har väl fyllt i årets medlemsformulär? För 2019 är det blå färg på lappen. Är du tveksam så kolla med kassan – den kan fyllas i  vid nästa tillfälle i så fall och behövs för att bokföra rätt)

Danskursen börjar kl 19 i vanlig ordning, men avslutas kl 20 för att utöka pausen då själva årsmötet hålls.  Därefter dansar vi vidare igen – som en vanlig tisdag förutom att du inte betalar inträde och dessutom kan vara med och påverka hur föreningen ska drivas.

Hör av dig till någon i styrelsen i förväg om du har viktiga frågor att ta upp vid mötet! Namnen finns på hemsidan och så träffas vi förhoppningsvis i vanlig ordning alla tisdagar innan dess! Vilka orkestrar som spelar hittar du på fliken om danskvällar…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *