Välkommen till höstens avslutande danser !

Snart är det dags för sista kurskvällen för höstterminen och sedan Julagille. Den 10/12 kommer Borås Lucia och i samband med det bjuder föreningen på Kaffe/te och Lussekatter.

Julagillet är en festkväll fredag den 20/12 med dans kl 19.00 – 23.00. Kvällen börjar traditionsenligt med mingel från 18.30 och avslutas med nattakorv. I samband med Julagillet presenteras vårens dansprogram. Istället för kostnad för entré löser du medlemskap för 2020 och blir därmed bjuden på kvällens alla festligheter! Det är positivt för föreningen att börja det nya året med att ha en stor skara medlemmar som förväntar sig en rolig dansvår efter raden av helger! Den 7/1 startar vi på nytt igen.

Välkommen till höstens avslutande danser !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *