Full fart framåt

Med årsmötet avklarat blir det delvis en ny styrelse framåt för Borås GDF. Anna väljer efter fyra år som ordförande att kliva åt sidan och Karolina tar istället över uppdraget. Föreningen kommer fortsatt att drivas i samma anda som tidigare. Även om nu Karolina axlar rollen som vår främsta företrädare för föreningen är det fortsatt viktigt att alla medlemmar hjälps åt i kamratlig anda. Föreningen blir vad vi tillsammans gör den till och om vi är många som dansar och hjälps åt att arrangera trevliga kvällar får vi också alla bäst förutsättningar att fortsätta dansa gammaldans år efter år. Jag tackar med detta för mig och önskar Karolina lycka till i nya rollen som ordförande! Med vänlig hälsning, Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *