Hösten blir inte som vanligt

Precis som våren o sommaren har präglats av corona pandemin och restriktioner för alla, kommer även hösten 2020 att påverkas oss. Styrelsen har tagit det tuffa beslutet att ställa in Borås GDF:s kurs och danskvällar i Boråsparken under höst tillsvidare. Vårt beslut grundar vi på myndigheternas restriktioner. Vi vill hjälpa till att begränsa spridningen så mycket som möjligt. Skulle restriktionerna från Folkhälsomyndigheten på max 50 personer vid sammankomster lätta och man får starta upp dans igenunder hösten så kommer vi start upp i någon form. Info kommer att läggas upp här på hemsidan och på Facebook.
Vi saknar er alla och hoppas vi snart kan träffas på dansgolvet igen. 

Ta hand om er och var rädda om varandra.

Ps. Glöm inte bort era danskor håll dom mjuka och fina, så är dom klara när det drar igång igen så småningom Ds.


Styrelsen för Borås GDF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *