Trevlig Advent

2020 detta märkliga år börjar lida mot sitt slut och saknaden av dansens virvlar och alla trevliga medlemmar kvarstår……  Vi i styrelsen hade ett litet digitalt möte och  stämde av dagsläget…. 

Och Då smittspridningen fortfarande är omfattande och framtiden är osäker vad gäller möjligheter till social samvaro

så har styrelsen beslutat att ställa in alla danser under våren 2021 tillsvidare, men vi följer informationen som Folhälsomyndigheterna ger och skulle rekommendationerna ändra sig och det ger oss möjlighet att träffas ingen så startar vi uppdanserna så fort som det är möjligt, så håll tummar och tår att detta kommer att ske.  Glöm inte att kolla in gammaldansveckan som sänds på dansbandssidan.com både på Facebook och Youtube 22/11-26/11 kl.19.00 
Var rädda om varandra, håll avstånd och tvätta händerna, ta vara på dagen och gör det bästa av den HÅLL UT.  vi får hoppas på att det kommer en Hösten 2021 med gammaldans och social samvaro och många kära återseenden   Ha en trevlig Advent önskar  Styrelsen för Borås Gammaldansförening  Karolina, Anki, Anita, Eva, P-A, Lars-Ove, Jan, Olof

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *