God fortsättning….

Ja som ni säkert redan förstår så är danserna tillvidare inställda. Vi i styrelsen avvaktar vidare info från Folkhälsomyndigheten. Just nu ser det inte så lovande ut, men vi får hålla tummar och tår att vi snart kan komma ut i dansens virvlar igen. Kanske framåt sommaren eller till hösten. Vi kommer att starta upp så fort det är möjligt, och då hoppas vi att ni är lika taggade på dans liksom vi är….. Årsmötet som vi skulle ha haft nu i Februari är inställt tillsvidare, men vi i styrelsen kommer att göra ett årsslut för 2020 och en verksamhetsberättelse för 2020 som vanligt, blir dock lite kortare än normalt. För er medlemmar som vill läsa dessa får gärna höra av sig till oss i styrelsen skicka gärna ett mail. Va rädda om er alla och följ rekommendationerna, håll avstånd och tvätta händerna. Kramar till alla medlemmar och musiker som normalt förgyller vår tillvaro i Borås Gammaldansförening

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *