Borås Gammaldansförening har varit verksam sedan 1976 och är öppen för alla som vill främja och sprida intresset för gammaldans.

Tillsammans lär vi oss både gammaldansens grunder och nya varianter samtidigt som vi umgås, får motion och friskvård. En allmännyttig kombination av idrott och kultur som stärker både kropp och tankearbete!

All verksamhet (som tisdagarnas danskvällar, uppvisning och kurs eller eventuella resor och andra pröva-på-tillfällen) sker för att så många som möjligt ska upptäcka glädjen med och få nytta av att vara medlem i vår gemensamma förening.

Du som medlem – dvs alla som dansar hos oss – får styra driften i samband med årsmötet. Däremellan framförs synpunkter till styrelsen som är utsedda att ta tillvara medlemmarnas gemensamma intressen och sammanträder några gånger per år. Vid behov kan extra medlemsmöten hållas (se stadgar) annars ägnas så gott som all tid åt föreningens kärnverksamhet. Gammaldans!

En verksamhet som pågått länge förändras med tiden och det gäller både dansen och föreningsdriften. 1976 kostade en dansbiljett 8 kronor… I år kostar det 100kr att vara medlem i föreningen och då ingår ett första tillfälle att dansa till kvällens utvalda orkester!

Även du som av någon anledning inte kan/vill delta i våra kurser men vill stödja föreningen kan vara stödmedlem, genom att betala medlemsavgiften 100 kr via  bg 321-9177.  Vi önskar uppgifter om namn, mailadress och födelsedatum för att kunna hålla medlemsregistret aktuellt, men självklart går det bra att stödja föreningen utan att ange något.  Det går också utmärkt att swisha beloppet till nr 1236192934. Som medlem kan du sedan få mail med information någon gång ibland och kan följa föreningens utveckling och verksamhet samt vara med vid exempelvis årsmöten.

Välkommen på tisdagkvällar till Parkhallen i Borås!

Om du vill veta mer om föreningen eller komma i kontakt med ansvariga för föreningen finns ytterligare uppgifter under fliken styrelse.

Hantering av personuppgifter

Borås GDF håller ett register över föreningens medlemmar. De uppgifter du lämnat i samband med ansökan om medlemskap sparas. (namn, mail/adress, telefon och födelsedatum). Dessa uppgifter behöves för att kunna kontakta medlemmarna om föreningsangelägenheter.Om du har åtagit dig förtroendeuppdrag inom föreningen registreras även detta. (Styrelse, revisorer, fikaservering, entreansvar samt för enskilda uppdrag).

Uppgifterna används endast inom föreningen och är endast tillgängliga för den eller de som har utsetts till förtroendeuppdrag som kan kräva tillgång till personuppgifter. En revisor kan exempelvis begära kontroll av att antalet redovisade medlemsavgifter stämmer med antalet personer som är medlemmar. Styrelsen är personuppgiftsansvarig. Om du har frågor om hur föreningen hanterar uppgifterna eller vill veta vad som finns registrerat om dig själv är du välkommen att kontakta ordförande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *