Gott Nytt år 2022

Ja då var 2021 snart till enda, detta konstiga år med covid och restriktioner som gjorde att alla glädjefulla danser fick ställas in under vår och sommar, men framåt hösten kom hoppet tillbaka… vi kunde återuppta dansen i oktober , med uppvisande av covidpassen fick vi äntligen får sprida dansglädjen igen. Nio fantastiska danskvällar med våra otroliga orkestrar som bjöd på en härlig blandning av musik och dansintruktörerna dammade av vårt komihåg i snoa, polka mm. för att sen avsluta med vårt populära Julagillet som blev ett jättetrevlig avslutning på höstterminens kurskvällar innan de nya restriktioner togs i bruk igen.

Som ni säkert förstår så kommer även 2022 börja utan dans, vi i styrelsen har ställt in danserna i Januari, så får vi se vad folkhälsomyndigheternas säger framöver vi tar en månad i sänder håller tummarna på att vi kan snart kan komma igång snart igen. Var rädda om varandra, ha ett riktigt gott slut och ett riktigt gott nytt år till er alla Trevliga dansare, musiker och dansinstruktörer. Väl mött framöver igen // Styrelsen i Borås Gammaldansförening

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar